Het BBB-orkest (Beginnende Blazers Bergklanken) bestaat uit ongeveer 30 leden in de leeftijd van 9 tot 50 jaar en staat onder leiding van Emiek Kasimier- de Ruiter uit Ruinerwold. Het BBB-orkest is een opstap naar de fanfare. Het BBB-orkest heeft naast veel jeugdleden ook leden die op latere leeftijd zijn begonnen met musiceren en zgn. "herintreders". 

Jaarlijks gaan we op studieweekend, waarbij er naast het studeren van de muziek ook allerlei andere leuke activiteiten gedaan worden. Daarnaast treedt het BBB-orkest op tijdens de jaarlijkse jeugduitvoering in maart/april en tijdens de kerstmarkt van de Gereformeerde Kerk te Berghuizen. Het hele jaar door zijn er verschillende optredens en worden er leuke activiteiten georganiseerd door de jeugdcommissie.  

  

Het BBB-orkest repeteert elke donderdagavond van 18.30 tot 19.15 uur in dorpshuis “de Barg’n” in Berghuizen.

Onze vereniging heeft de opleiding van haar leerlingen in eigen beheer. De lessen worden gegeven door bevoegde docenten. De meeste leerlingen worden opgeleid door Emiek Kasimier-de Ruiter

Nieuwe leerlingen beginnen voor zover mogelijk is in een blazersklas. In een groep wordt er les gegeven aan leerlingen op verschillende koperen blaas instrumenten. Hierbij leren de leerlingen vanaf het begin om  samen te spelen en leren ze van elkaar.  

Daarnaast worden er ook individuele lessen aangeboden.  

De saxofoonleerlingen krijgen les van Rolf Dekker. 

Slagwerkers krijgen les van Erik Zweers.

 

Heb  je belangstelling voor een blaasinstrument of wil je gewoon eens kijken hoe een repetitie er uitziet? Kom dan gerust eens kijken op onze repetitie. We zien je graag! 
 
Individuele lessen: (o.l.v. Emiek Kasimier/ Rolf Dekker) 
- Maandag, woensdag en donderdag in de kleine zaal van Dorpshuis "De Barg'n" te Berghuizen. 
De tijden worden natuurlijk in overleg met docent en leerling vastgesteld. 

 

Individuele lessen: (o.l.v. Erik Zweers)

- Op dinsdagmiddag in de kleine zaal van Dorpshuis ''De Barg'n''. Ook deze tijden in overleg met docent en leerling.

 

kalverconcert bij de boerderij

 

Kalverconcert bij de boerderij

 

studieweekend 27t olde strik

 

 

Studieweekend 't Olde Strik

 

thumbnail Sinterklaas 2016

Sinterklaas 2016